Καλή σχολική, δημιουργική και αγωνιστική χρονιά! ! !

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Δ. Θεοτοκόπουλος» εύχεται να έχουμε όλες και όλοι μια καλή, δημιουργική, παραγωγική και αγωνιστική σχολική χρονιά.

 

Γι’ άλλη μια χρονιά οι Εκπαιδευτικοί θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τους μαθητές, παρά το γεγονός πως η Δημόσια Εκπαίδευση αιμορραγεί από τα μνημόνια και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Το Δημόσιο Σχολείο αντιμετωπίζει δεκάδες προβλήματα με τα χιλιάδες κενά σε όλη την Ελλάδα, τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση της χρηματοδότησης, την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής κ.ά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου δεσμεύεται πως και τη φετινή σχολική χρονιά θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο, προασπίζοντας τα εργασιακά δικαιώματα και συνολικά τα δίκαια αιτήματα του Κλάδου.

 Υ.Γ. Έχουν σταλεί στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των σχολείων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών όλες οι παρεμβάσεις, συναντήσεις, κινητοποιήσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας.

Υ.Γ.1. Επίσης όλες μας οι ανακοινώσεις και οι δράσεις βρίσκονται στην ανανεωμένη και αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.sylekpe.gr .

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !  !  !

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές