Οικονομική στήριξη στους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

38046158 10214662938880377 6958004082179047424 n

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», «Ν. Καζαντζάκης» και «Φαιστός» εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους τραυματίες και τους πυροπαθείς.

Οι τρεις Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. του νομού Ηρακλείου ενημερώνουν τους συναδέλφους, πως θα παρακρατηθεί το χρηματικό ποσό των δύο (2) ευρώ από τη μισθοδοσία του μήνα Σεπτεμβρίου με σκοπό την οικονομική στήριξη στους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Τα χρήματα θα διατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Αλέξανδρος Δελμούζος». Το ποσό που συγκεντρώνεται από το Σύλλογο της Ανατολικής Αττικής θα διατεθεί στο σύνολό του για  έμπρακτη  βοήθεια  και ανακούφιση των συναδέλφων μας , αλλά και για τις οικογένειες των μαθητών μας που κατοικούν στην περιοχή  και έχουν πληγεί.

Με βάση την ενημέρωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Αλέξανδρος Δελμούζος» υπάρχουν μέχρι και σήμερα τα εξής στοιχεία:

·         Δυστυχώς συναδέλφισσα, συνταξιούχος, είναι μέσα στους συνανθρώπους μας που χάθηκαν.

·         Τρεις κατοικίες συναδέλφων καταστράφηκαν τελείως από τη φωτιά

·  Τέσσερις κατοικίες συναδέλφων έπαθαν σοβαρές ζημιές, όπως και η οικοσκευή τους, και δεν είναι κατοικήσιμες αυτήν τη στιγμή.

·         Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επισκεφθήκαμε την πληγείσα περιοχή για να προσφέρουμε βοήθεια. Όπου ήταν δυνατή η πρόσβαση επισκεφθήκαμε τις κατοικίες των συναδέλφων που είχαν πληγεί αλλά και σχολικές μονάδες(έχει υποστεί αρκετές ζημιές το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Π.Ν.Α Ραφήνας ,που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου).

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. του νομού μας ευχαριστούν θερμά όλους τους συναδέλφους για τη συμβολή τους και με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε την αλληλεγγύη μας σε συναδέλφους εκπαιδευτικούς που βίωσαν μια ασύλληπτη τραγωδία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος»,

Γιώργος Μακράκης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ν. Καζαντζάκης»,

Μανώλης Μπελαδάκης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Φαιστός»,

Γρηγόρης Γιαμαλάκης

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές