Συνάντηση με το Δήμο Μαλεβιζίου για σχολική στέγη και προσχολική εκπαίδευση

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

116795754 652135912066093 321201446517168653 n

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Δ. Θεοτοκόπουλος" συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Μαλεβίζιου, κ. Μ. Μποκέα, για τα θέματα της σχολικής στέγης, της καθαριότητας και την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Από τη δική μας πλευρά επισημάναμε πως η διαμόρφωση του χώρου, οι αίθουσες που θα τοποθετηθούν και ο αναγκαίος εξοπλισμός για το νέο 6/θέσιο Νηπιαγωγείο (1ο Αγ. Μαρίνας), που είναι απαραίτητο για να εφαρμοστεί η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τέλη Αυγούστου εφόσον το νέο σχολικό έτος ξεκινά 1η Σεπτεμβρίου. Τονίσαμε, επίσης, την ανάγκη στήριξης και συντήρησης των σχολικών μονάδων της ευρύτερης περιοχής και αναδείξαμε το αίτημα για μόνιμο προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία, ειδικότερα σε μια περίοδο υγειονομικής κρίσης.

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος, κ. Μποκέας, μας ενημέρωσαν πως όλες οι εργασίες που απαιτούνται για την ομαλή εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Παράλληλα, ενημερωθήκαμε για τα έργα συντήρησης σε σχολεία και νηπιαγωγεία της περιοχής και τον προγραμματισμό της σχολικής στέγης στο Δήμο για τα επόμενα χρόνια.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές