ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

ΟΜΑΔΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

                                               «Δουλεύουμε τα παραμύθια, αντιμετωπίζουμε το σχολικό εκφοβισμό»

 

Συνάντηση με εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το θέμα του Σχολικού εκφοβισμού και το Σχολείο της Πρόληψης.

 

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στη συνάντηση που διοργανώνει η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου μας σε συνεργασία με το ΚΕΣΑΝ – Κέντρο Πρόληψης. Η συνάντηση αυτή αποτελεί εκδήλωση για τη δράση της Ομάδας με τις ιστορίες των συγγραφέων και τη συνέχεια του βιωματικού εργαστηρίου που είχε πραγματοποιηθεί στις 22/03/14. Θα παρουσιαστεί το θέμα του σχολικού εκφοβισμού και του σχολείου της πρόληψης, ως πρόταση αντιμετώπισης του προβλήματος.

Εισηγήτριες θα είναι η Σχολική Σύμβουλος της 9ης Σχολικής Περιφέρειας, κ. Σπαθαράκη Ανδρονίκη & η Κοινωνική Λειτουργός, Στέλεχος Πρόληψης στο ΚΕΣΑΝ, κ. Τσαφή Γεωργία. Θα μιλήσει ο υπεύθυνος του Παρατηρητηρίου για το σχολικό εκφοβισμό σε Περιφέρεια Κρήτης, κ.ΝίκοςΜεντζίνης.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Μαΐου και ώρα 18.30 – 20.30, στο 43ο Δημ. Σχ. Ηρακλείου, (Σπύρου Μουστακλή & Έβρου γωνία).

Εκτιμούμε την παρουσία σας σημαντική.

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως το Σάββατο, 31/05/2014, ώρα 11.30 – 13.30 στο Πάρκο Γεωργιάδη διοργανώνουμε την τελική εκδήλωση – για τη φετινή σχολική χρονιά – της δράσης. Η εκδήλωση θα έχει τη μορφή γιορτής για τη Μη Βία, με παρουσίαση των ιστοριών των μαθητών και των συναδέλφων μας.

Η Ομάδα μας με την Ομάδα των Εμψυχωτών του Θεατρικού Παιχνιδιού θα ενεργοποιήσουν μικρούς και μεγάλους. Οι υπεύθυνοι του ΚΕΣΑΝ αλλά και οι συγγραφείς θα δώσουν το δικό τους παρόν.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τις ιστορίες τους. Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή μέχρι τις 26/05/14, στα mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

                                                                ypografi

        

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές