ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΥΣ

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

Γνωριμία μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Ν. Ηρακλείου  με Κρητικούς συγγραφείς/εικονογράφους

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης «Δ. Θεοτοκόπουλος», συνεχίζει για   τέταρτη σχολική χρονιά τη δράση«Γνωριμία μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Ν. Ηρακλείου με Κρητικούς συγγραφείς/εικονογράφους».

Συγγραφείς επισκέπτονται τα σχολεία του νομού μας, αφού επιλεχθούν από εσάς και ο καθένας από αυτούς με το δικό του τρόπο έρχεται σε επαφή με τους μαθητές μας.

Επισυνάπτονται τα βιογραφικά σημειώματά τους και η αίτηση συμμετοχής με τη σειρά προτίμησης. Φέτος ο κ. Δημήτρης Γραμμένος δε θα συμμετέχει στη συγκεκριμένη δράση, καθώς συνεργαζόμαστε στην πρωτοβουλία « Οι Σχεδιαστές του Μέλλοντος». Επίσης, δύο καινούριοι συγγραφείς, η κ. Έλενα Κατσαντώνη και ο κ. Μανούσος Βαϊλάκης (συνάδελφος), έχουν προστεθεί στη λίστα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπ/κοί μπορείτε να αποστείλετε την αίτηση στο φαξ του Συλλόγου μας: 2810227341. Στη συνέχεια, επικοινωνείτε με τα μέλη της ομάδας μας, κ. Αγαθή Μίχου (6974354701)   και κ. Ελένη Κόκαλη (6938301282)   για τα τηλέφωνα των συγγραφέων, ώστε να καθορίσετε από κοινού την ημερομηνία επίσκεψης, τα θέματα συζήτησης, την προετοιμασία των μαθητών κλπ.

Οι εκπ/κοί που θα προγραμματίσουν επίσκεψη   συγγραφέα ή εικονογράφου αναλαμβάνουν και τη μεταφορά του, αν ο ίδιος δεν έχει μεταφορικό μέσο.

Σύντομα θα έχουμε νέα ενημέρωση για την προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι για τη Μη Βία και το Σχολικό Εκφοβισμό.

                                                                             Με εκτίμηση,

                                                                             Ομάδα Βιβλίου

                               

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές