ΟΜΑΔΑ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ομάδα Βιβλίου: Εκδήλωση για το σχολικό εκφοβισμό

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε πως η δράση για το σχολικό εκφοβισμό με τις 10 μισοτελειωμένες ιστορίες των συγγραφέων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 30 Μαΐου στο 2ο Δ.Σ. Βουτών. Προσκαλούμε εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά σε μία παράλληλη δράση ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης των συναισθημάτων μας…

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να επικοινωνήσουν με τους συγγραφείς μας μέσα από τα μονοπάτια της τέχνης και της φαντασίας. Ο εκπαιδευτής προσωπικής ανάπτυξης κ. Νικόλαος Μαγαλιός B.A., P.Sc. μέσα από την ομιλία του με θέμα «Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα;» θα διερευνήσει μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς πώς οι γονείς ως άτομα και ως ζεύγος επηρεάζουν τα παιδιά τους. Πώς αποδεικνύεται ότι η ευτυχία και η επιτυχία στη ζωή βασίζεται στη συναισθηματική νοημοσύνη, στη δυνατότητα επίγνωσης των συναισθημάτων μας και την ικανότητα να τα διαχειριζόμαστε; Η συγγραφέας-εικονογράφος κ. Λήδα Βαρβαρούση με το δικό της μοναδικό τρόπο θα συνομιλήσει με τα παιδιά και θα τα ‘’οδηγήσει’’ στον ονειρικό κόσμο της Λογοτεχνίας.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να εκθέσουν τις δημιουργίες των μαθητών τους για το σχολικό εκφοβισμό (έντυπα με το δικό τους τέλος της ιστορίας, αφίσες, ζωγραφιές, κατασκευές…). Οι εκπαιδευτικοί με τους μαθητές τους θα πάρουν έπαινο συμμετοχής.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στη 13:00 μ.μ.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 6974035678, Εμμανουέλα Περυσινάκη και 6974354701, Αγαθή Μίχου.

                                                                                      Με εκτίμηση,

                                                                                     Ομάδα Βιβλίου

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές