ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νηπιαγωγοί εν δράσει

Βιωματικό Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής                                                  από την Ομάδα του Συλλόγου μας «Νηπιαγωγοί εν δράσει»

Η Ομάδα «Νηπιαγωγοί εν δράσει» του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» σας προσκαλεί στο βιωματικό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλικαρνασσού.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος οι συνάδελφοι θα φτιάξουν cupcakes σε διάφορες γεύσεις και θα τα διακοσμήσουν με ζαχαροπαστα, την οποία θα μάθουν να φτιάχνουν και θα τα πάρουν μαζί τους. Στο δεύτερο μέρος θα διακοσμήσουν τα μπισκότα πάλι με την τεχνική της ζαχαροπαστας, τα οποία θα κεραστούν στο κέντρο της πόλης μας συνοδεύοντας τη μουσικοπαιδαγωγική ομάδα «Τζαμ Τζαμ» του Συλλόγου μας στη Χριστουγεννιάτικη μουσικοκινητικη δράση «Καλανταρίσματα 2014» .

Δηλώσεις συμμετοχής: Άννα Στουμπίδη- 6948 462 847

  • Ο ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων είναι 25 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Τα υλικά που θα χρειαστούν θα τα προμηθευτεί ο Σύλλογος

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές