ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νηπιαγωγοί εν δράσει

Κατασκευή και Έκθεση Μάσκας σε συνεργασία                                     με το κέντρο σχεδίου «Artio»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» και το κέντρο σχεδίου «Artio», προσκαλούν τους Εκπαιδευτικούς να λάβουν μέρος με τα τμήματά τους σε έκθεση μάσκας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 6: 00 μ.μ. στο χώρο Artio (Ζουδιανού 11-Χανιόπορτα).

Οι μαθητές –δημοτικών και νηπιαγωγείων– φτιάχνουν μάσκες από διάφορα υλικά (χαρτοσακούλες, πιάτα, γύψο, χαρτόνια κλπ) και αναγράφεται εντός της μάσκας το όνομα, το σχολείο και η τάξη του. Τη συλλογή των μασκών αναλαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων και τις παραδίδουν στο Σύλλογο μας ως τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015.

Στην έκθεση οι μαθητές εισέρχονται στο χώρο «Artio» με ευθύνη των γονιών τους μασκαρεμένοι και ακολουθεί μουσική, χορός και παιχνίδια. Στο τέλος της έκθεσης, κάθε μαθητής επιλέγει ως ενθύμιο της δράσης μια μάσκα εκτός της δικής του και γίνεται ανταλλαγή των έργων. Αν κάποιοι μαθητές δε μπορέσουν να παραβρεθούν θα ειδοποιηθεί ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός και θα του παραδώσουμε τόσες μάσκες όσα τα παιδιά του τμήματος που δεν παρευρέθησαν.

Για τη συλλογή των μασκών και για περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα:

ü  Άννα Στουμπίδη: 6948 462 847

ü  Γιώργος Μακράκης: 6932 708 450

ypografi

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές