Ένας μαθητής χρειάζεται τη βοήθειά μας

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

xeri-voitheia large

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» στηρίζει την προσπάθεια ενός εννιάχρονου μαθητή μας για να κερδίσει τη μάχη από ένα σπάνιο νόσημα που έχει.

Για το λόγο αυτό κοινοποιούμε το δελτίο τύπου όπως δημοσιεύθηκε στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος με σκοπό την οικονομική στήριξης της οικογένειας.

«Ένα παιδί 9 ετών, συνδημότης μας, είναι άρρωστο. Πάσχει από ένα σπάνιο νόσημα και χρειάζεται επειγόντως άλλο ένα χειρουργείο.

Μέχρι στιγμής έχει κάνει 11 χειρουργεία και η οικογένειά του αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά. Ο αγώνας του είναι πολυετής και πολυδάπανος. Ο πατέρας του είναι άνεργος και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας.

Οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση. Χρειάζονται ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην απαραίτητη εγχείρηση.Όλοι μας πρέπει να ενωθούμε και όπως μπορεί ο καθένας μας να βοηθήσει. Το παιδί πρέπει να ξαναχαμογελάσει, πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία να ξαναδεί υγιής το μέλλον με αισιοδοξία…»

Ο αριθμός λογαριασμού στην Παγκρήτια Τράπεζα είναι ο 30000324979-8 01

Ας δείξουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό!

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές