ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Έκτακτη συνάντηση με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων

Όπως είχε κοινοποιηθεί τις προηγούμενες μέρες, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με την απόφασή του στις 20-6-2014 (α.π.921) κάλεσε τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να μην πάρουν μέρος στη διαδικασία της εξ’ αποστάσεως επιμόρφωσης και συνάμα δημοσιεύτηκε και η γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου της ΔΟΕ.

Παράλληλα, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. είχε αποστείλει κείμενο αναφοράς που μπορούν να υποβάλλουν οι διευθυντές των σχολικών μονάδων προς το όργανο διοίκησης που είτε τους διαβίβασε την απόφαση του Ι.Ε.Π. είτε τους κάλεσε να την υλοποιήσουν (κατά κύριο λόγο περιφερειακοί διευθυντές αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις διευθυντές εκπαίδευσης).

Με βάση τα παραπάνω, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» καλεί τους διευθυντές των σχολικών μονάδων την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 σε έκτακτη συνάντηση στην παλιά Ακαδημία (53ο – 54ο Δημ. Σχολείο) στις 6 το απόγευμα, προκειμένου να τηρηθεί ενιαία στάση απέναντι στα εξ’ αποστάσεως σεμινάρια.

                                                                                 ypografi

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές