ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Ενημερωτικό σημείωμα για τις δράσεις του Συλλόγου μας  την καλοκαιρινή περίοδο (Ιούλιος-Αύγουστος).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θετοκόπουλος» εύχεται σε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να έχουμε μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα, ψυχική ηρεμία και αγωνιστική διάθεση για την ανατροπή των πολιτικών που συρρικνώνουν το Δημόσιο Σχολείο.

ü  Καλέσαμε τους διευθυντές των σχολικών μονάδων σε έκτακτη συνάντηση                      (1-07-2014) προκειμένου να τηρηθεί ενιαία στάση απέναντι στα εξ’ αποστάσεως σεμινάρια.

ü  Συμμετείχαμε στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ (9-07-2014).

ü  Εκδώσαμε ψήφισμα ενάντια στην στρατιωτική επίθεση των Ισραηλινών στη Γάζα.

ü  Καλέσαμε τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου (28-07-2014) και τους ενημερώσαμε συνολικά για τα προβλήματα που υπάρχουν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Τους ζητήσαμε άμεσες παρεμβάσεις σε μια σειρά θεμάτων.

ü  Στείλαμε επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας (29-07-2014) για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση πληρωμής συναδέλφων που εργάστηκαν μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

ü  Καλέσαμε σε ενημερωτική συνάντηση για τα προβλήματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (25-08-2014) τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Ηρακλείου, την Ένωση Γονέων Δήμου Ηρακλείου και την Ομοσπονδία Γονέων νομού Ηρακλείου.

                                                   ypografi

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές