1ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

1ο Ενημερωτικό Σεπτεμβρίου

Θέμα: Αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης(4-09-2013)

ü  Δίνουμε άμεση, αγωνιστική απάντηση στην εκρηκτική κατάσταση των σχολείων, στην υποχρηματοδότηση και τις ελλείψεις, στα χιλιάδες εκπαιδευτικά κενά και στο πέταγμα χιλιάδων παιδιών έξω από την ειδικότητα.

ü  Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου Σύσκεψη με Συλλόγους Γονέων, Ένωση Ηρακλείου και Ομοσπονδία Γονέων.

ü  Ανακοίνωση που θα διαμορφωθεί από κοινού με τους Συλλόγους Γονέων και θα διαβαστεί την ημέρα του αγιασμού σε όλα τα σχολεία.

ü  Παίρνουμε μέρος στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, σωματεία εργαζομένων κι εκπαιδευτικών ενάντια στο νομοσχέδιο για το «νέο Λύκειο». Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 19:00 Πλ. Ελευθερίας.

ü  Παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση την Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη στις 13:30.

ü  Οργανώνουμε τον αγώνα μέσα στο σχολείο και με επίκεντρο το σχολείο, με κοινές πρωτοβουλίες αγώνα γονιών, μαθητών, εκπαιδευτικών, αξιοποιώντας και τον αγιασμό.

ü  Οργανώνουμε, σχεδιάζουμε, παίρνουμε από τώρα μέτρα για την επιτυχία της 48ωρης Απεργίας στο Δημόσιο Τομέα στις 18 και 19 Σεπτέμβρη και των απεργιακών συλλαλητηρίων. Δεν μένουμε μόνο στη 48ωρη Απεργία. Τη δεύτερη μέρα (19/9) προχωράμε σε νέες Γενικές Συνελεύσεις, για την κλιμάκωση της πάλης, για απεργίες και αγώνες με διάρκεια και με γραμμή ανατροπής, παίρνοντας υπόψη τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις Γενικές Συνελεύσεις, στην Απεργία, στα Συλλαλητήρια, στον Αγώνα. Νέα Γ.Σ. Προέδρων στις 22 Σεπτέμβρη.

ü  Προτείνουμε προς τους συλλόγους της Α΄βάθμιας εκπαίδευσης και το Δ.Σ. της ΔΟΕ να προχωρήσουν σε Γ.Σ. ως τις 10/9 και σε ολομέλεια προέδρων στις 12/9

ü  Σε περίπτωση που η ομοσπονδία δεν αποδεχτεί να εξαγγείλει τις ΓΣ τώρα, τότε ενεργοποιούμε τον κανονισμό της ολομέλειας προέδρων που ορίζει ότι το 1/6 των συλλόγων δικαιούται να καλέσει ολομέλεια και την καλούμε για 12/9 με θέμα αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης για κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Μαζική συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσεις και δράσεις του Συλλόγου μας!!!

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές