ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΚΠ/ΚΩΝ    Α/ΘΜΙΑΣ

                ΕΚΠ/ΣΗΣ                          «Δ. Θεοτοκόπουλος»

ΤΙΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ & ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗ

ΤΗΛ: 227555 - FAX: 227341

Δ/νση ιστοσελίδας:www.sylekpe.gr

                  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.info@sylekpe>.gr

Πληροφορίες: Μακράκης Γιωργος

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σε μια εποχή όπου δημόσια και κοινωνικά αγαθά (ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ) καταστρατηγούνται και υποβαθμίζονται, σε μια περίοδο όπου οι εργαζόμενοι δέχονται τις πιο σκληρές αντεργατικές πολιτικές, ο Σύλλογός μας είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αναχαίτιση και ανατροπή των βάρβαρων και μνημονιακών πολιτικών.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε.  «Δ. Θεοτοκόπουλος» είναι αρωγός στην ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Βρίσκεται πάντα  δίπλα σε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα.

Καλωσορίζουμε τους συναδέλφους αποσπασμένους και αναπληρωτές που θα υπηρετήσουν τη φετινή σχολική χρονιά στο νομό μας.

Σας επισημαίνουμε, καθώς έχουμε δημιουργήσει τη νέα μας ιστοσελίδα για να λαμβάνετε προσωπικές ειδοποιήσεις στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για κάθε ενημέρωση που αναρτάται στη σελίδα, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στην αρχική σελίδα και συγκεκριμένα στο «Σύνδεση»

                                  ypografi

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές