ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ «Το να δώσεις αίμα είναι πολύ απλό και ανώδυνο. Η

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

 

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», στηρίζοντας ενέργειες και δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη, καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να δραστηριοποιηθούν ως εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το σημαντικότερο δώρο ζωής.

Αίμα….δώρο ΖΩΗΣ αξίζει τα πάντα…. δεν κοστίζει τίποτα!!!!                               

   5 λεπτά από το χρόνο μας, μπορούν να κάνουν μια καρδιά να χτυπά!!!!

Χρόνο με το χρόνο οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη από τη δική μας εθελοντική προσφορά για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη με τη ζωή.                                                                         

   Σε μια περίοδο κοινωνικής κρίσης η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί για όλους έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους κοινωνικού εθελοντισμού.

Αγαπητοί συνάδελφοι, όσοι μπορείτε και επιθυμείτε να προσφέρετε αυτό το ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ  ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας «Δ. Θεοτοκόπουλος», μπορείτε να μεταβείτε στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου τις παρακάτω ώρες: 

Δευτέρα έως και Παρασκευή από 8:30π.μ. έως 1:30μ.μ και 4:30 μ.μ. έως 7:30 μ.μ.

Σάββατο & Κυριακή από 9:00π.μ. έως και 13:00μ.μ.

Το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα κινητή μονάδα έξω από τη Λότζια.                               Υπεύθυνη Αιμοδοσίας: Νεκταρία Πρωτογεράκη, τηλ: 6948 579 910 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές