Άμεση εξασφάλιση όλων των πιστώσεων για την κάλυψη όλων των κενών στα Τμήματα Υποδοχής και στην Παράλληλη Στήριξη.

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

 

kena sxoleioyΤην Πέμπτη 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρόσληψη αναπληρωτώνεκπαιδευτικών για την κάλυψη των Τμημάτων Υποδοχής (ΖΕΠ).

Ωστόσο, παρόλο που τα αιτήματα για τη λειτουργία των Τμημάτων Υποδοχής κατά τη φετινή σχολική χρονιά ξεπέρασαν τα 600, οι προσλήψεις που ανακοινωθήκαν ήταν μόλις 424. Συγκεκριμένα στο Νομό Ηρακλείου για τα 27 κενά στις ζώνες εκπαιδευτικής προτεραιότητας καλύφθηκαν μόλις τα 12.

Συνεπώς, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» ζητά από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να εξασφαλίσει άμεσα όλες τις απαραίτητες πιστώσεις για την κάλυψη των κενών που απέμειναν.

Επιπλέον, οι εναπομείναντες πιστώσεις στην παράλληλη στήριξη είναι ελάχιστες σε σχέση με τα κενά που υπάρχουν σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Για το λόγο αυτό ζητάμε το Υπουργείο Παιδείας να αναλάβει τις ευθύνες του και να εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες πιστώσεις για την κάλυψη αυτών των κενών, που είναι πολύ σημαντικά καθώς πρόκειται για παιδιά που χρειάζονται εξατομικευμένη υποστήριξη. 

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές