Παρασκευή 28 Απριλίου- 3ωρη Στάση Εργασίας

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

newego LARGE t 1101 54474009

Το Υπ. Παιδείας και το ΙΕΠ, με  «fast track» διαδικασίες υλοποιούν επιμόρφωση μονίμων εκπαιδευτικών γενικής αγωγής που εργάζονται σε δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης σύμφωνα με τον Ν. 4415/2016. Μία επιμόρφωση, που πέρα των άλλων, πραγματοποιείται και προς το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Οι περισσευούμενες ώρες που ενδεχομένως προκύπτουν σε συναδέλφους εκπαιδευτικούς της γενικής αγωγής δεν πρέπει να διοχετεύονται σε δομές τις Ειδικής Αγωγής,  καθώς αυτό καλλιεργεί και εδραιώνει την αντίληψη ότι ο χώρος της ειδικής εκπαίδευσης δεν έχει την ανάγκη ειδικών παιδαγωγών.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας ( 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ.) την Παρασκευή 28 Απριλίου  για το αντίστοιχο επιμορφωτικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στο 2ο Λύκειο Ηρακλείου (Κονδυλάκη 32). Ο Σύλλογός μας καλεί τους συναδέλφους να υπερασπίσουν τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών με ειδικές ανάγκες και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

 Αγωνιζόμαστε για κάλυψη των κενών σε ειδική και γενική αγωγή με μαζικούς μόνιμους διορισμούς, πλήρη και σταθερά εργασιακά δικαιώματα.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές