Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 2η Ημερίδα με θέμα: Παιδί σε Κίνδυνο

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

0ec66dc2ce5e59fd914634790db384eb

Με άξονα την αλληλεγγύη, την εκπαίδευση, την συμμετοχή, την κοινωνική ένταξη, την δημιουργία, την κοινωνική επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τέλος την ενίσχυση του αισθήματος αυτοπροστασίας και αυτενέργειας των ίδιων των παιδιών, ευελπιστούμε να αφυπνίσουμε και κυρίως να ενεργοποιήσουμε γονείς, εκπαιδευτικούς, ειδικούς αλλά και απλούς πολίτες σε ό,τι αφορά τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το Παιδί σήμερα.

Τα νέα κοινωνικά δεδομένα που αφορούν τόσο στην οικονομική κρίση, όσο και στην έλευση μεγάλου αριθμού προσφύγων στην Κρήτη αλλά και η ευρύτερη ανάπτυξη της ιδέας του εθελοντισμού, μας ώθησαν να συνεχίσουμε τις ενημερωτικές ημερίδες σε θέματα παραμέλησης και κακοποίησης των παιδιών, με σκοπό την συμμετοχή και των ομάδων αυτών στις δραστηριότητες στα κοινά. Για τους λόγους αυτό, με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για την πραγματοποίηση της 2ης Ημερίδας με θέμα «Παιδί σε κίνδυνο».

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται με το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών & Προσφύγων του Δήμου Ηρακλείου και την συνεργασία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. νομού Ηρακλείου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος», το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 ώρες 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ., στην αίθουσα τύπου - Θύρα 1 του Παγκρητίου Σταδίου.

Με γνώμονα την επιστημονική σας κατάρτιση και εμπειρία, θα μας τιμούσε ιδιαίτερα να παρευρεθείτε στην ημερίδα και να παρουσιάσετε την διάσταση του θέματος από την δική σας οπτική γωνία, όπως αυτή καταγράφεται στην καθημερινή σας δραστηριότητα.

Παρακαλούμε να μας στείλετε τον τίτλο της εργασίας σας και τον εκτιμώμενο χρόνο της παρουσίασης σας, ώστε να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της ημερίδας.

Ο Α Σ Η

Ομάδα Ανηλίκων Στήριξης Ηρακλείου

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2811 117100 & 69 3828 3828

Ηράκλειο, 17 Νοεμβρίου 2018

www.gineoasi.gr

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές