Τρόποι Ενημέρωσης των ανακοινώσεων και δράσεων του Συλλόγου μας και συλλογή προσωπικών email για ατομική ενημέρωση

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

51059171 2318007318433643 5429398953512665088 n

Ο «Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Ηρακλείου – Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» ενημερώνει τις/τους συναδέλφισσες/συναδέλφους με τους παρακάτω τρόπους:

ü    Αποστολή ενημερωτικών σημειωμάτων στις σχολικές μονάδες .

ü    Κοινοποίηση όλων των ανακοινώσεων και στην ηλεκτρονική σελίδα του Συλλόγου μας sylekpe.gr

ü    Κοινοποίηση όλων των ανακοινώσεων και στην επίσημη ομάδα του Συλλόγου μας στο facebookμε την ονομασία ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε "Δ.ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ".

      

Όποια/ος συναδέλφισσα/συνάδελφος επιθυμεί να λαμβάνει και στην προσωπική του ηλεκτρονική διεύθυνση -email- τις αποφάσεις, τις ανακοινώσεις, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις κ.ά. του Συλλόγου μας, να στείλει την ηλεκτρονική του διεύθυνση στο mailτου Συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στο μήνυμα να αναγράφονται τα εξής στοιχεία: Όνομα, επώνυμο. σχολική μονάδα.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές