Διαδικασίες για τη διεκδίκηση αναδρομικών 13ου και 14ου μισθού Έντυπα για συμπλήρωση: Εξουσιοδότηση και εργολαβικό δίκης

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

2305614 1280

Με την ολοκλήρωση της συλλογής των απαραίτητων δικαιολογητικών, με βάση την ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ''Δ. Θεοτοκόπουλος'' με σκοπό την κατάθεση της δικαστικής αγωγής για τα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας σας επισυνάπτουμε τα δύο έγγραφα που πρέπει να συμπληρωθούν και να μπουν στον φάκελο.

Πρόκειται για την εξουσιοδότηση προς το νομικό εκπρόσωπο και το εργολαβικό δίκης που συμπληρώνονται από τον κάθε συνάδελφο που συμμετέχει στην ομαδική προσφυγή.

Σημαντικό: Να γίνει και θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από τον διευθυντή/προϊστάμενο της σχολικής μονάδας.

Σας υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

·         Σε κάθε περίπτωση τονίζουμε πως είναι προσωπική επιλογή του κάθε συναδέλφου να συμμετέχει στις ομαδικές προσφυγές μέσω του Συλλόγου.

·         Για την κατάθεση των φακέλων (δικαιολογητικών για τις προσφυγές) τα γραφεία του Συλλόγου είναι καθημερινά ανοιχτά από τις 18:30 μμ έως στις 20:00 μμ ή επικοινωνήστε με τα παρακάτω τηλέφωνα:

Γιώργος Μακράκης, 6932 708 450

Βαγγέλης Παπουτσάκης, 6976948091

Αναστασία Αράπογλου, 6945 872 806

 

 

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

 

Στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα ………………………………… ο/η υπογραφ……………..την παρούσα,…………………………………………………………του………………………………………………………..…και της…………………………,κάτοικος……………………………………,οδός..……………………………………………,με Α.Δ.Τ.…………………………………………………………………………………………………………………………………και Α.Φ.Μ………………………………Δ.Ο.Υ…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..,

 

παρέχω προς 1) τον Κωνσταντίνο Ι. Κοκκίνη, Δικηγόρο Ηρακλείου Κρήτης με Α.Μ. Δ.Σ.Η. 1544 και 2) την Εμμανουέλα Ι. Κοκκίνη, Δικηγόρο Ηρακλείου Κρήτης με Α.Μ. Δ.Σ.Η. 1547, οδός Θησέως 18 & Κόσμων, την ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα:

 

I)                    Να καταθέσουν ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου Αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου, είτε ατομικά για εμένα, είτε συμπεριλαμβάνοντάς με με άλλους ενάγοντες, προκειμένου να διεκδικήσουν για λογαριασμό μου τις μη νόμιμες περικοπές που έχω υποστεί σε δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματα αδείας κλπ, δυνάμει νομοθετικών ρυθμίσεων που έχουν λάβει χώρα από το 2011 και εντεύθεν εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου.

 

II)                  Να παρασταθούν αντ’ εμού και για λογαριασμό μου και να με εκπροσωπήσουν ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου, κατά την εκδίκαση της ως άνω αναφερόμενης Αγωγής, όποτε αυτή προσδιοριστεί, καθώς επίσης και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο.

 

III)                Να διενεργούν άπασες τις νόμιμες απαιτούμενες ενέργειες ενώπιον    Δικαστηρίων, αρμοδίων Αρχών, και εν γένει Υπηρεσιών, και να προβαίνουν σε κάθε νόμιμη ενέργεια προς αποτελεσματική διεκπεραίωση της υποθέσεώς μου, στο πλαίσιο εκτέλεσης της ως άνω εντολής που τους δίδεται, έστω και αν δεν αναγράφεται ρητώς στην παρούσα.

 

Δηλώνω δε ότι αναγνωρίζω και διορίζω τους ίδιους ως άνω δικηγόρους Ηρακλείου Κρήτης ως πληρεξουσίους μου, των οποίων εκ των προτέρων, εγκρίνω και αποδέχομαι κάθε ενέργεια στα πλαίσια της εντολής μου αυτής.

 

                                                                                                                    ………         Φεβρουαρίου 2019

 

                                                                                                   Ο/Η εξουσιοδοτ……………

 

ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ – ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΔΙΚΗΣ

Μεταξύ: αφενός των 1) Κωνσταντίνου Ι. Κοκκίνη, 2) Εμμανουέλας Ι. Κοκκίνη, Δικηγόρων Ηρακλείου (καλούμενοι στο εξής εντολοδόχοι) και αφετέρου του κατωτέρω αναφερομένου (καλούμενος στο εξής εντολέας), συμφωνήθηκαν τα κάτωθι:

I)                     Ο εντολέας, όντας δημόσιος κρατικός υπάλληλος, αναθέτει στους ανωτέρω Δικηγόρους, καλούμενους εντολοδόχους, τη διεκπεραίωση της υπόθεσής του που αφορά τη διεκδίκηση των μη νομίμων περικοπών που έχει υποστεί αναφορικά με τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματα αδείας κλπ, σύμφωνα με νομοθετικές ρυθμίσεις που έλαβαν χώρα από το 2011 και εντεύθεν εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου.

II)                   Οι εντολοδόχοι δικαιούνται να διενεργούν άπασες τις νόμιμες απαιτούμενες ενέργειες ενώπιον Δικαστηρίων, αρμοδίων Αρχών, και εν γένει Υπηρεσιών, και να προβαίνουν σε κάθε νόμιμη ενέργεια προς αποτελεσματική διεκπεραίωση της υποθέσεως του εντολέα, στο πλαίσιο εκτέλεσης της ως άνω εντολής που τους δίδεται, έστω και αν δεν αναγράφεται ρητώς στην παρούσα.

III)                  Ο εντολέας βεβαιώνει διά του παρόντος τους εντολοδόχους και δηλώνει υπευθύνως πως δεν έχει αναθέσει την ίδια υπόθεση σε άλλο δικηγόρο. Στην περίπτωση που αυτό έχει συμβεί, η παρούσα σύμβαση είναι άκυρη με επιφύλαξη παντός δικαιώματος των εντολοδόχων.

IV)                 Ως δικηγορική αμοιβή συμφωνείται, σε περίπτωση θετικής ευδοκίμησης και επιτυχούς έκβασης της υπόθεσης, δικαστικώς ή εξωδίκως, ποσοστό επιτυχίας 1% επί του ποσού που θα επιδικασθεί στον εντολέα. Το ανωτέρω ποσό της αμοιβής των εντολοδόχων, ο εντολέας ήδη εκχωρεί σε αυτούς, οι οποίοι και δικαιούνται να το εισπράξουν απευθείας από τον οφειλέτη. Σε περίπτωση αρνητικής έκβασης και αποτυχία της υπόθεσης, δεν οφείλεται καμία αμοιβή.

 

ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ                                                                        ΕΝΤΟΛΕΑΣ

1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΚΟΚΚΙΝΗΣ                                           ΟΝΟΜΑ:

2. ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ Ι. ΚΟΚΚΙΝΗ                                                ΕΠΩΝΥΜΟ:

ΑΦΜ:062902850                                                                     ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:

                                                                                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

                                                                                                  ΑΦΜ:

                                                                                                  ΥΠΟΓΡΑΦΗ:

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές