«Συλλογή στοιχείων για μη εφαρμογή της ζωντανής αναμετάδοσης των μαθημάτων από τη σχολική αίθουσα»

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

kameres-sxoleia-670x400

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» θα προχωρήσει στη συλλογή στοιχείων της απεργίας – αποχής με σκοπό την ενιαία, συλλογική και μαζική αντίδραση της εκπαιδευτικής κοινότητας απέναντι στην αντιπαιδαγωγική τροπολογία της ζωντανής αναμετάδοσης των μαθημάτων από τη σχολική αίθουσα μέσω κάμερας.

Ευθύνη και χρέος μας αποτελεί η προάσπιση της παιδαγωγικής σχέσης και εμπιστοσύνης μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών, η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία, η διαφύλαξη της ποιότητας της διδασκαλίας στη βάση παιδαγωγικών αρχών και σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, η θωράκιση της ψυχοσυναισθηματικής στήριξης των ευάλωτων κοινωνικά και μαθησιακά μαθητών μας με την παράλληλη αποτροπή του κινδύνου της έκθεσής τους σε πρόσωπα ξένα προς την εκπαιδευτική διαδικασία. Η απάντησή μας στις μεθοδεύσεις του υπουργείου παιδείας θα είναι αποφασιστική και Συλλογική για τη μη υλοποίηση της υπουργικής απόφασης, σε πρώτο επίπεδο, μέχρι την κατάργηση της τροπολογίας.

            Στη βάση αυτή καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων να μας αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, το επισυναπτόμενο ενημερωτικό κείμενο που θα αναφέρει τη σχετική απόφαση της κάθε σχολικής μονάδας για απεργία-αποχή από τις κάμερες στις τάξεις.

 

 

Ενημερωτικό δελτίο προς το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» για την απεργία-αποχή από τις κάμερες στις τάξεις

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ____ Νηπιαγωγείου______________, αποφάσισε απεργία-αποχή για τη μη εφαρμογή της ταυτόχρονης σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με απευθείας μετάδοση μαθήματος σε πραγματικό χρόνο.

 

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν ομόφωνη/ κατά πλειοψηφία (επιλέξτε το σωστό).

 

 

Ενημερωτικό δελτίο προς το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» για την απεργία-αποχή από τις κάμερες στις τάξεις

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ____ Δημοτικού Σχολείου______________, αποφάσισε απεργία-αποχή για τη μη εφαρμογή της ταυτόχρονης σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με απευθείας μετάδοση μαθήματος σε πραγματικό χρόνο.

 

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν ομόφωνη/ κατά πλειοψηφία (επιλέξτε το σωστό).

 

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές