3ο Θερινό Σχολείο

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Θερινό Σχολείο

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 3ου Θερινό Σχολείο Εκπαίδευσης για την Αειφορία, στο οποίο συμμετείχαν εκπαιδευτικοί από όλη την Κρήτη και είχαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν βιωματικά παιδαγωγικές μεθόδους με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών τους για το περιβάλλον, την προστασία και την αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας.

Το 3ο Θερινό Σχολείο υλοποιήθηκε από την Συντονίστρια Εκπαίδευσης Κρήτης του ΠΕ.Κ.ΕΣ. Κρήτης Αμαλία Φιλιππάκη, με την ενεργή στήριξη από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος», την ΕΛΜΕ Ηρακλείου και τη συμβολή από τους Δήμους Φαιστού, Γόρτυνας και της Περιφέρειας Κρήτης.

Δήλωση της Ειδικής Γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. , Ζαμπίας Λαζανάκη: «Το 3ο Θερινό σχολείο για την Αειφορία υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Μεσσαρά και ευχόμαστε η ενέργεια και η αύρα αυτού του τόπου, του τόπου μας ,να γίνει έμπνευση ,ερέθισμα για νέες προσεγγίσεις της Αειφορίας!

Χιλιοευχαριστούμε την υπέροχη δασκάλα αυτού του σχολείου κ.Αμαλία Φιλιππάκη πρωταίτιο αυτής της διάδρασης και του βιώματος! Την Περιφέρεια Κρήτης και τις Δημοτικές Αρχές που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια ανάδειξης της Μεσσαράς. Τον Σύλλογο Π.Ε Δομήνικο Θεοτοκόπουλο που πάντα στηρίζει δράσεις επιμόρφωσης και εξωστρέφειας των εκπαιδευτικών! Και φυσικά ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς από όλη την Κρήτη που συμμετείχαν ενεργά στο 3ο Θερινό Σχολείο βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία γνώσης.

Η Μεσσαρα είναι τόπος ευλογημένος

και σίγουρα «αντίο» δε λέει σε κάνενα…

Μονάχα «εις το επανιδείν» !

«Εις το επανιδείν» λοιπόν!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος, Γιώργος Μακράκης

Ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Τάσιου

                      

 

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές