Καλή σχολική χρονιά!

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

Καλή σχολική χρονιά

Μέσα από τις σκέψεις συναδέλφων ας συνθέσουμε όλες τις φετινές ευχές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» για τη φετινή σχολική χρονιά.

Αγαπημένοι συνάδελφοι ...

«Ώρα μας είναι να μπούμε στις τάξεις, στις εποχές, στα χρώματα και στα παραμύθια και όπως και να ‘χει ας μη βιαστούμε να μπούμε στα βαθιά κι ας μετατρέψουμε τις πρώτες μέρες του σχολείου σε πραγματική γιορτή!»

«Σε κάθε συνάδελφο που κουβαλά τη δική του ιστορία και τα δικά του όνειρα στις αποσκευές του ευχόμαστε  να πραγματοποιήσουν τις πεθυμιές τους και να υπηρετήσουν το ελληνικό δημόσιο σχολείο με όραμα και ενθουσιασμό,  παλεύοντας  για τις  αξίες τους με  αξιοπρέπεια, με ψηλά το κεφάλι κόντρα στις σειρήνες των καιρών...τότε θα νιώσουν πως άξιζε να περιμένουν, τότε θα γίνουν οι  λειτουργοί και παιδαγωγοί  που έχουν ανάγκη οι μαθητές μας και ο τόπος μας!»

«Ας σκαλώσουμε λοιπόν  πάνω μας τη δύναμη, την υπομονή, την υπέρβαση ,την ευελιξία μα πάνω από όλα την συνδρομή της αγάπης για να μας κοιτάζουν εκείνα τα παιδικά μάτια  αμετάκλητα και καθοριστικά όπως θέλουμε να μας κοιτάζουν!»

Καλή σχολική, δημιουργική και αγωνιστική χρονιά !!!

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές