72% η συμμετοχή στην Απεργία στο νομό Ηρακλείου

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

Μαζικό και δυναμικό το Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο

72% η συμμετοχή στην Απεργία στο νομό Ηρακλείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» χαιρετίζει τη μεγαλειώδη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο απεργιακό συλλαλητήριο των ΔΟΕ-ΟΛΜΕ, που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο την Τετάρτη 15/2. Η απεργιακή συμμετοχή άγγιξε το 72% στο νομό Ηρακλείου, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τα μαζικά και δυναμικά πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, αποτελούν την πρώτη απάντηση απέναντι στην αντιδραστική πολιτική της Κυβέρνησης στη Δημόσια Εκπαίδευση, αλλά και τη συλλήβδην απόρριψη του αυταρχισμού και του εκφοβισμού που επιχειρεί η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί για την προάσπιση του Δημόσιου Σχολείου, για την υπεράσπιση των εργασιακών κεκτημένων των εκπαιδευτικών και των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας. Η εκβιαστική και αντιδραστική αξιολόγηση που στοχεύει στην κατηγοριοποίηση σχολείων-εκπαιδευτικών-μαθητών δε θα περάσει.

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές