Πέμπτη 23 Μαρτίου, ώρα 20:00 μμ Έκφραση Αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη «Αν η μισή μου καρδιά…».

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

Πέμπτη 23 Μαρτίου, ώρα 20:00 μμ

Έκφραση Αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη

«Αν η μισή μου καρδιά…»

 Αντιδημαρχία Εθελοντισμού & Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, οι ωφελούμενοι του προγράμματος του Πανεπιστημίου Κρήτης «Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση» που υλοποιείται σε συνεργασία με τη ΔΗ.ΚΕ.Η, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» και η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, συνδιοργανώνουν, στη σκιά της τραγωδίας στα Τέμπη και των σεισμών σε Τουρκία και Συρία, μια πολύπλευρη Έκφραση Αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη.

  1.  

Η καλλιτεχνική έκφραση αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 20:00 μμ, στο Πειραματικό Θέατρο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση» μαζί με τους μουσικούς Γ. Δερμιτζάκη στο ούτι, Ι. Βαρδάρο στο βιολί, Μ. Πατρέλη στο τραγούδι. Η Θεατρική Ομάδα με τη σκηνοθέτιδα Γ. Κεφάλα και η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος». Η Μουσική Ομάδα της ΕΛΜΕ Ηρακλείου με τους Α. Αστυρακάκη στο σάζι-τραγούδι, Σ. Λιπαράκη στο λαούτο και MarkBaranyaiστα κρουστά.

* Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρχει ταμείο οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων εκπαιδευτικών στην Τουρκία.

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές