«Καλλανταρίσματα-Μουσικοπαιχνιδίσματα»

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Mουσικοπαιδαγωγική ομάδα

               Η Μουσικοπαιδαγωγική Ομάδα «Τζαμ Τζαμ» διοργανώνει τα                                 

«Καλλανταρίσματα-Μουσικοπαιχνιδίσματα»

 

Δηλώσεις Συμμετοχής

Η ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «Τζαμ τζαμ» του   Συλλόγου Εκπαιδευτικών   Πρωτοβάθμιας   Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος», επιστρέφει μετά από δύο χρόνια, συμμετέχοντας πολιτιστικά στη φετινή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και διοργανώνει, για όγδοη χρονιά, χριστουγεννιάτικες   δράσεις   με   θέμα «Καλλανταρίσματα–Μουσικοπαιχνιδίσματα».

Ομάδες παιδιών με εμψυχωτές τα μέλη της ομάδας θα δράσουν διαδοχικά το απόγευμα της Πέμπτης 22-12-22 σε κεντρικά σημεία της πόλης μας, π.χ.   Βαλιδέτζαμί   (πλατεία Κορνάρου),   πλατεία Δασκαλογιάννη,   πεζόδρομος   Αργυράκη,   πλατεία Καλλεργών   (Λιοντάρια),   πλατεία   Αγίου   Τίτου, κ.ά. Στη συνέχεια όλες οι ομάδες θα συγκεντρωθούν στην πλ. Ελευθερίας για να δράσουν συνολικά και να ευχηθούν σε όλους καλά Χριστούγεννα.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε με την δική σας ομάδα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα:

·       6945588675 (Αργυρώ Σταυρίδη) και 6976439487 (Μαρία Αναγνωστάκη)

Πρώτη συνάντηση της ομάδας για τα «Καλλανταρίσματα – Μουσικοπαιχνιδίσματα» θα γίνει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 μ.μ. στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (Πατέλες).

 

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές