Εκπαιδευτική ρομποτική και εφαρμογή εργαλείων web 2.0 στην Προσχολική Εκπαίδευση Βιωματικό σεμινάριο-εργαστήριο από την Ομάδα Βιβλίου

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

Εκπαιδευτική ρομποτική και εφαρμογή εργαλείων web 2.0 στην Προσχολική Εκπαίδευση

Βιωματικό σεμινάριο-εργαστήριο από την Ομάδα Βιβλίου

Σάββατο 19 Νοεμβρίου, ώρα 10:30 πμ. - Δηλώσεις Συμμετοχής

Η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Δ. Θεοτοκόπουλος» σας προσκαλεί σε ένα σύγχρονο, βιωματικό σεμινάριο-εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής και εφαρμογής εργαλείων web 2.0 στην προσχολική εκπαίδευση με εισηγήτρια την κα. Ελένη Ξηραδάκη.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, από τις 10.30 π.μ έως 13.30 μ.μ., στο 43ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. (Σπύρου Μουστακλή, 10).

Όπως αναφέρει η κ.Ξηραδάκη, «Μαζί θα γνωρίσουμε από κοντά κάποιους τρόπους κωδικοποίησης όπως εφαρμόστηκαν στο ολοήμερο τμήμα του 8ου νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας Μαγνησίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας κώδικα (EU CODE WEEK). Μια δραστηριότητα-κώδικα, το: «Ντίλι ντίλι το καντήλι» σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε, πήρε την έγκριση από τους πρεσβευτές του CodeWeek και ξεκίνησε τη σχολική χρονιά με καινοτόμα προγράμματα και εμείς θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξή της.

Θα παρουσιαστούν κι άλλοι διαφορετικοί τρόποι κωδικοποίησης όπως κατασκευές με lego στο πλαίσιο του First Lego Leage Discover ή ακόμα και κατασκευές με τα πιο απλά υλικά. Στο 2ο μέρος της συνάντησής μας και ακολουθώντας τις εξελίξεις της εποχής, θα γνωρίσουμε σύγχρονα Web 2.0 εργαλεία όπως έχουν χρησιμοποιηθεί σε προγράμματα eTwinning ή μαθήματα εξ αποστάσεως του ίδιου σχολείου. Θα υπάρχει μια πολύ σύντομη περιγραφή των προγραμμάτων και συζήτηση μετά την προβολή των παραγόμενων έργων με τα συγκεκριμένα εργαλεία. Επιλέχθηκαντα: Edpuzzle, Dotstorming, kahoot, Padlet, Coggle, Canva, Learning Apps, WordWall, Powtoon, Animoto, Storyjumper, Bookcreator, Learning apps, Live worksheets, jigsawplanet. Στόχος είναι να ενημερωθούμε για ό,τι νέο υπάρχει στην εκπαιδευτική διαδικασία όχι μόνο από τη θεωρητική πλευρά αλλά μέσα από την πράξη όπως αρμόζει στο νηπιαγωγείο. Η παρουσίαση δε θα έχει μόνο θεωρητικό χαρακτήρα αλλά θα πάρει και τη μορφή workshop τη δεύτερη ώρα.

Ως νηπιαγωγοί ξέρουμε να δουλεύουμε σε ομάδες. Θα χωριστούμε λοιπόν σε 4-5 ομάδες και θα διαλέξουμε κάποιο από τα παραπάνω εργαλεία να εξασκηθούμε. Αν καταφέρουμε, δε, και παρουσιάσουμε και στις υπόλοιπες ομάδες κάτι….. αυτό λέγεται ανατροφοδότηση!»

Δηλώσεις Συμμετοχής

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/tDvykJZnd8YkDduw8

Σύντομο Βιογραφικό:

Η Ελένη Ξηραδάκη είναι νηπιαγωγός και ήθελε να είναι νηπιαγωγός από τα δικά της χρόνια του νηπιαγωγείου. Τέλειωσε με άριστα το Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ τον επόμενο χρόνο πήρε και το πτυχίο 5ετούς φοίτησης, Βυζαντινής μουσικής. Η διαρκής αναζήτησή της για καινούρια εργαλεία και νέες διδακτικές μεθόδους την ώθησαν να πετύχει στις αρχικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει με άριστα το 2010 το μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σπουδών του Π.Θ με ειδίκευση στο ηλεκτρονικό Παιδαγωγικό υλικό (δημιουργία και διδακτική αξιοποίηση). Η διπλωματική της εργασία αφορά τη χρήση Νέων Τεχνολογιών σε βασικές αρχές αστρονομίας. Ο ακαδημαϊκός χώρος μετά από 4 χρόνια εκπαιδευτικής ανάσας στην τάξη, την τράβηξε πάλι για να προταθεί και να εκλεγεί ως πανεπιστημιακή υπότροφος του Π.Θ. υπεύθυνη για την Πρακτική Άσκηση των φοιτητών. Για τα επόμενα 2 χρόνια διδάσκει στο 8ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά εθνικά και διεθνή συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες με εισηγήσεις συναφείς με Νέες Τεχνολογίες, Φυσικές Επιστήμες, e-Mentoring και ένταξη των μαθητών Ρομά καθώς το σχολείο της βρίσκεται δίπλα σε οικισμό Ρομά. Έχει πιστοποιήσεις Α’ και Β’ επιπέδου και μεγάλη ενασχόληση με πλατφόρμες και εργαλεία αφού της αρέσει να «εξερευνά και να παίζει».

 

 

Πρόσκληση σε δύο σεμινάρια από την Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου μας

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

Πρόσκληση σε δύο σεμινάρια από την Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου μας

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου: «Ψυχοσωματική βελτιστοποίηση των εκπαιδευτικών»

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου: «Πώς να αναπτύξουμε τη δημιουργική μας διάνοια»

Μετά από την μεγάλη ανταπόκριση που είχε το σεμινάριο «Παιχνιδοποίηση της ζωής» με εισηγητή τον EmanueleArgento, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικών, συνεχίζουμε με δυο ακόμα διαλέξεις. Το 26ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (Γεωργίου Μαράντη 3, Καμίνια) θα μας φιλοξενήσει και πάλι.

Η δεύτερη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 17:30-19:30 και η τρίτη την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 17:30-19:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

1η διάλεξη με θέμα: «Ψυχοσωματική βελτιστοποίηση των εκπαιδευτικών»

Δηλώσετε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

 https://forms.gle/EeYZTWp6azGX2ZuUA 

2η διάλεξη με θέμα: «Πώς να αναπτύξουμε την δημιουργική μας διάνοια»

Δηλώσετε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

            https://forms.gle/pDjiubY48N9GC2b97

 

 

 

Ο Emanuele Argento   έχει Πανεπιστημιακό Πτυχίο στις Επιστήμες Υπολογιστών και στην Ψυχολογία.

Έχει κάνει επιστημονικές δημοσιεύσεις στη Θεωρία της Πολυπλοκότητας και στην Προηγμένη Μάθηση.

Είναι Επισκέπτης Ερευνητής στο F.O.R.T.H. , Σύμβουλος απόδοσης στο ORamaVR και Ιδρυτής της Επιστήμης της Υπερανθρώπινης Εξέλιξης.

 

 

Παγκόσμια ημέρα εκπαιδευτικών.

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

5 Οκτωβρίου 2022

                                 Παγκόσμια ημέρα εκπαιδευτικών                                          Πρόσκληση για σεμινάριο: «Η παιχνιδοποίηση της ζωής»

Η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικών, σας καλεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο 26ο Δ.Σ. Ηρακλείου (Γεωργίου Μαράντη 3, Καμίνια) στις 17:30 - 19:30 μ.μ. στο σεμινάριο με τίτλο:

«Η παιχνιδοποίηση της ζωής»

Πώς να κάνετε τη ζωή σας το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι!

Εισηγητής: Emanuele Argento

 

Λίγα λόγια για το σεμινάριο:

 

Η ζωή είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι του Σύμπαντος. Συχνά το ξεχνάμε όμως. Έχετε παρατηρήσει πως όταν τα παιδιά παίζουν δεν κουράζονται ποτέ;

Μεγαλώσαμε και ξεχάσαμε πώς να παίζουμε, ξεχάσαμε πώς να απολαμβάνουμε τη ζωή.

Παίρνουμε τη ζωή πολύ στα σοβαρά και καταλήγουμε πάντα κουρασμένοι, δυσαρεστημένοι, ανήσυχοι, γεμάτοι αρνητικά συναισθήματα και ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα.

• Μήπως χρειάζεται να γυρίσουμε πίσω και να ξαναμάθουμε να είμαστε παιδιά για να είμαστε ευτυχισμένοι;

• Μήπως χρειάζεται να γυρίσουμε πίσω και να ξαναμάθουμε να παίζουμε το σπουδαιότερο παιχνίδι όλων: τη ζωή;

Όσοι το κάνουν, όσοι ζουν τη ζωή σαν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, δεν κουράζονται ποτέ, είναι πάντα γεμάτοι ζωντάνια κι ενέργεια, πάντα θετικοί, ευημερούν, είναι επιτυχημένοι και το σημαντικότερο από όλα… είναι πάντα ευτυχισμένοι.

Όσοι παίρνουν τη ζωή πολύ στα σοβαρά καταλήγουν πάντα να ζουν μια μίζερη ζωή.

Εσείς τι είδους άτομο θέλετε να είστε;

Ένα άτομο που είναι μίζερα σοβαρό ή ένα άτομο που εκπέμπει ζωντάνια κι ενέργεια, πάντα ενθουσιασμένο με τη ζωή, σαν μικρό παιδί;

Το να ζείτε τη ζωή σαν παιχνίδι τυχαίνει επίσης να είναι και το πιο πνευματικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε και το καλύτερο πράγμα για την προσωπική σας εξέλιξη.

Ακούγεται περίεργο;

Την έννοια του να ζει κανείς τη ζωή σαν παιχνίδι μπορείτε να τη βρείτε σε κάθε πνευματική παράδοση, κρυμμένη σε κοινή θέα, αλλά σκοπίμως αγνοημένη από όλες τις οργανωμένες θρησκείες και πολιτικές οργανώσεις που πιθανώς θέλουν τους ανθρώπους να είναι μίζεροι για να τους ελέγχουν καλύτερα.

Οπότε, ήρθε η ώρα να πάρετε πίσω τη ζωή στα χέρια σας μαθαίνοντας…

«Την παιχνιδοποίηση της ζωής»

Πώς να κάνετε τη ζωή σας το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι!

Το σεμινάριο αποτελεί την εισαγωγή ενός κύκλου εβδομαδιαίων μαθημάτων, διάρκειας 9 μηνών, που θα ξεκινήσουν αυτόν τον Οκτώβριο δια ζώσης αλλά και μέσω zoom.

Ο Emanuele Argento έχει Πανεπιστημιακό Πτυχίο στις Επιστήμες Υπολογιστών και στην Ψυχολογία. Έχει κάνει επιστημονικές δημοσιεύσεις στη Θεωρία της Πολυπλοκότητας και στην Προηγμένη Μάθηση. Είναι Επισκέπτης Ερευνητής στο F.O.R.T.H. , Σύμβουλος απόδοσης στο ORamaVR και Ιδρυτής της Επιστήμης της Υπερανθρώπινης Εξέλιξης.

Παρακαλούμε συμπληρώσετε την παρακάτω επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6q9mLc2IKNx_CFTODBsF3L-6m_bpgfDe5KekPPaHgN9hQFA/viewform?usp=sf_link

Ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά: Αγαθή Μίχου 6974354701 και Δέσποινα Αυγουστινάκη 6940212135

Θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

 

Η ομάδα βιβλίου ως ομάδα στήριξης στο 2ο Φεστιβάλ Κρήτης

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

            Η Ομάδα Βιβλίου ως ομάδα στήριξης στο 2ο Φεστιβάλ Κρήτης.                                                                         

Η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», συμμετείχε υποστηρικτικά με ενεργή παρουσία, στο 2ο Φεστιβάλ Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουλίου στο Μινωικό Ανάκτορο Κνωσού.

Κορυφαίες εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας με καταξιωμένους καλλιτέχνες παρουσιάστηκαν στο 2ο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης , που ήταν αφιερωμένο στην “Ειρήνη”.

 

 

 

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες δράσεις της Ομάδας Βιβλίου

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

271397523 1343177386119932 6752251202539017181 n

Η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», ολοκλήρωσε μια σειρά δράσεων, στο πλαίσιο του "Χριστουγεννιάτικου Χωριού" που λειτούργησε στην είσοδο του χώρου "Μαρίνα" από τον Ο.Λ.Η.

Πολλά παιδιά και γονείς επισκέφτηκαν τα σπιτάκια της Ομάδας Βιβλίου και παρακολούθησαν ή συμμετείχαν στα εργαστήρια, στις εικαστικές δράσεις, στα παιχνίδια, στις διαδραστικές αναγνώσεις παραμυθιών και πολλών άλλων δραστηριοτήτων.

Τέλος, ένα μέρος των εσόδων από την πώληση βιβλίων και παραμυθιών συναδέλφων θα διατεθεί στο «Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης».

Περισσότερα για την Ομάδα Βιβλίου:

Στο σύνδεσμο «Ομάδες Εργασίας» στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.sylekpe.gr

Γίνε μέλος στην ομάδα στο facebook με τον τίτλο «Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Δ. Θεοτοκόπουλος»

 

271597592 1862172800649652 1722582834255269076 n

271392478 3124759644429220 6769029636971583170 n

271747996 449177883591115 4529712853812132554 n

Γιορτινές άγκυρες στα παραμύθια Χριστουγεννιάτικες δράσεις από την Ομάδα Βιβλίου

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

263050349 1065910227285815 3861166197572922829 n

Η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», σας προσκαλεί στις δράσεις του "Χριστουγεννιάτικου Χωριού" που διοργανώνονται για πρώτη χρονιά από τον Ο.Λ.Η. στην είσοδο του χώρου "Μαρίνα". 

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 μμ, πραγματοποιείται η έναρξη των δράσεων, που θα ντυθεί μουσικά από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου.

Στο επισυναπτόμενο κείμενο παρουσιάζονται αναλυτικά οι δράσεις και οι εκδηλώσεις της Ομάδας Βιβλίου.

Σας περιμένουμε να γεμίσουμε χρυσόσκονη  και παραμύθια στα  σπιτάκια 4 και 5 του Χριστουγεννιάτικου χωριού.

Περισσότερα για την Ομάδα Βιβλίου:

Στο σύνδεσμο «Ομάδες Εργασίας» στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.sylekpe.gr

Γίνε μέλος στην ομάδα στο facebook με τον τίτλο «Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Δ. Θεοτοκόπουλος»

 

267427832 597865681316445 6798516644630560413 n

 

263116697 329746108751962 7546887944710504278 n

 

269220417 338883857697712 1619587946164219565 n

 

263846118 415848976906842 3745885989737594709 n

Παρουσίαση Βιβλίου: «Η ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ» Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

 -

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος, του Δημήτρη Χατζηκωνασταντίνου, με τίτλο «Η ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ».

Η παρουσίαση του μυθιστορήματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο καφέ Μαρίνα (Λεωφ. Μποφώρ 19, Ηράκλειο Κρήτης χώρο του).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

·         Δημήτρης Περοδασκαλάκης, φιλόλογος

·         Κώστας Σχιζάκης, αρχιτέκτονας και ιδρυτής του Μουσείου Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου

·         Συντονίζει ο δημοσιογράφος Μάριος Διονέλλης

·         Μουσική πλαισίωση της εκδήλωσης, Γιάγκος Χαιρέτης

·         Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», Γιώργος Μακράκης

Παρουσίαση Βιβλίου: έμπλεο (ποιητικός μονόλογος)-Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, ώρα 19:00

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

245371886 1469072133450214 3404389104150443027 n

Οι εκδόσεις ΕΚΑΤΗ και το βιβλιοπωλείο Πολύγραφος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Πόπης Γκερούση με τίτλο «έμπλεο» (ποιητικός μονόλογος).

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Crop (στον εξωτερικό προαύλιο χώρο του, πεζόδρομο και πάρκο).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

·         Ζαμπία Λαζανάκη, νηπιαγωγός/συγγραφέας/ μέλος της Ομάδας Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος»

·         Κώστας Ιουλιανός Λουλουδάκης, αθρογράφος-συγγραφέας

·         Αποσπάσματα θα αφηγηθεί σε θεατρικό αναλόγιο η ηθοποιός Μαρία Γκράτσια Βατικιώτη.

Οι καλοκαιρινές δράσεις της Ομάδας Βιβλίου του Συλλόγου μας

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

kaminopaidies 2 1

Η Ομάδα  Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, συνέχισε απρόσκοπτα τις δράσεις της παρεμβαίνοντας στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της Κρήτης:

·        Διοργάνωσε τις «Καμινοπαιδείες», που πραγματοποιήθηκαν στις 16 &17 Ιουλίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμινίων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Θεατρικό παιχνίδι, παραμύθια, αναβίωση ξεχασμένων παιχνιδιών, κατασκευές και πολλά άλλα εκτυλίχθηκαν στο σχολείο και στην πλατεία των Καμινίων.

·        Συμμετείχε στην παράσταση ανάδειξης του Ελληνικού πολιτισμού «AllisOne- Όλα είναι ένα», που πραγματοποιήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Κάτω  Ζάκρου στις 23 & 24 Ιουλίου. Η διαδραστική παράσταση  σύγχρονου χορού, μουσικής και λόγου ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των δράσεων  "Όλη  η Ελλάδα ένας πολιτισμός" του Υπουργείου  Πολιτισμού  και Αθλητισμού και της Περιφέρειας  Κρήτης.

Περισσότερα για την Ομάδα Βιβλίου:

Στο σύνδεσμο «Ομάδες Εργασίας» στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.sylekpe.gr

Γίνε μέλος στην ομάδα στο facebook με τον τίτλο «Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Δ. Θεοτοκόπουλος»

kaminopaidies 2 2

kaminopaidies 2 3

kaminopaidies 2 4

 

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές