Οι καλοκαιρινές δράσεις της Ομάδας Βιβλίου του Συλλόγου μας

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

kaminopaidies 2 1

Η Ομάδα  Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, συνέχισε απρόσκοπτα τις δράσεις της παρεμβαίνοντας στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της Κρήτης:

·        Διοργάνωσε τις «Καμινοπαιδείες», που πραγματοποιήθηκαν στις 16 &17 Ιουλίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμινίων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Θεατρικό παιχνίδι, παραμύθια, αναβίωση ξεχασμένων παιχνιδιών, κατασκευές και πολλά άλλα εκτυλίχθηκαν στο σχολείο και στην πλατεία των Καμινίων.

·        Συμμετείχε στην παράσταση ανάδειξης του Ελληνικού πολιτισμού «AllisOne- Όλα είναι ένα», που πραγματοποιήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Κάτω  Ζάκρου στις 23 & 24 Ιουλίου. Η διαδραστική παράσταση  σύγχρονου χορού, μουσικής και λόγου ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των δράσεων  "Όλη  η Ελλάδα ένας πολιτισμός" του Υπουργείου  Πολιτισμού  και Αθλητισμού και της Περιφέρειας  Κρήτης.

Περισσότερα για την Ομάδα Βιβλίου:

Στο σύνδεσμο «Ομάδες Εργασίας» στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.sylekpe.gr

Γίνε μέλος στην ομάδα στο facebook με τον τίτλο «Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Δ. Θεοτοκόπουλος»

kaminopaidies 2 2

kaminopaidies 2 3

kaminopaidies 2 4

 

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές