Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 μμ στο Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου «Παιδαγωγική της Συμπερίληψης και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ομάδα Βιβλίου

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 μμ

στο Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου

«Παιδαγωγική της Συμπερίληψης και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο: «Παιδαγωγική της Συμπερίληψης και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», των Αμαλία Φιλιππάκη και Μαριάννα Καλαϊτζιδάκη.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας παιδιών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες όπως έχει οριστεί η 3η Δεκεμβρίου από τον ΟΗΕ.

Θα μιλήσουν:

      Μαρία Γιγουρτάκη, Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου

     Γιώτα Κριαθριώτη, Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

     Ανθή Βενιώτη, Εκπαιδευτικός Δευτερόβαθμιας Εκπαίδευσης

           Μουσικός Επίλογος: Γιώργος Δρακουλάκης, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Ισίδωρος Παπαδάκης και Νίκος Κοκολάκης, Μουσικοί του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας

             Συντονισμός Παρουσίασης: Ζαμπία Λαζανάκη, Ειδ. Γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος- μέλος της Ομάδας Βιβλίου και Ματίνα Διαμαντάρα, νηπιαγωγός-μέλος της Ομάδας Βιβλίου.

 

 

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές