7ο Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών Δηλώσεις Συμμετοχής

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Χορωδία

7ο Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών

Δηλώσεις Συμμετοχής

Η Μουσικοπαιδαγωγική Ομάδα «Τζαμ τζαμ» του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» μας, οργανώνει την 7η Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Σχολικές χορωδίες… ετοιμαστείτε! Περιμένουμε τις συμμετοχές σας. Το θέμα για φέτος είναι τριπλό Ειρήνη-Φιλία-Ελευθερία Κάθε σχολείο θα ετοιμάσει τρία τραγούδια με θέμα σχετικό με το τρίπτυχο που σας αναφέραμε. Δηλώσεις συμμετοχής στο :

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLxteaWMi7OGuzLuhlGuPNTGaSnk43Ez0u-8Uxr2UQhuH0qA/viewform

Μετά τη δήλωση θα πρέπει να μας στείλετε στο mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, 5 τραγούδια που έχετε ως επιλαχόντα, με σειρά προτίμησης από το 1-5 ώστε να αποφύγουμε να έχουμε κοινά τραγούδια από τις χορωδίες μας.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να έρθετε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20:00, στο Γραφείο του Συλλόγου, Τίτου Γεωργιάδη και Γερωνυμάκη, για να συζητήσουμε και να λύσουμε τυχόν απορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα: 6976439487 Αναγνωστάκη Μαρία, 6945588675 Σταυρίδη Αργυρώ.

 

 

 

 

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές