Τα επόμενα βήματα απέναντι στην ατομική αντιδραστική αξιολόγηση

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Κινητοποιήσεις

Δυναμώνουμε τον αγώνα- Συνεχίζουμε αποφασιστικά

Τα επόμενα βήματα απέναντι στην ατομική αντιδραστική αξιολόγηση 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», στο πλαίσιο των αποφάσεων του Δ.Σ. και της ΔΟΕ, πραγματοποίησε την Τρίτη 7/2/23 ενημερωτική σύσκεψη με τους νέους σχολικούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Η συνάντηση ήταν γόνιμη και εποικοδομητική, καθώς αποτυπώσαμε τις θέσεις και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του Κλάδου στα στελέχη εκπαίδευσης για το ζήτημα της ατομικής αξιολόγησης. Παράλληλα, ζητήσαμε από τους νέους συμβούλους εκπαίδευσης-συναδέλφους να είναι στο πλευρό μας. Από τη δική τους μεριά, πέρα από τις διαφορετικές οπτικές ως προς το περιεχόμενο, εκφράστηκαν σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο, τον χρόνο και το ασφυκτικό πλαίσιο για την υλοποίηση της αξιολόγησης. 

Συνεχίζουμε με τα επόμενα αγωνιστικά βήματα:

·       Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί συμβολική διαμαρτυρία στο Υπουργείο Παιδείας των Προέδρων ΣΕΠΕ όλης της χώρας.

·       Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί για τους νεοδιόριστους διαδικτυακή σύσκεψη υπό την αιγίδα της ΔΟΕ.

·       Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, Πανελλαδική Πανεκπαιδευτική Απεργία, 11:00 πμ. στην Πλατεία Ελευθερίας.

Αναμένεται  σύντομα το έντυπο της απεργίας-αποχής από το διοικητικό έργο που αφορά την ατομική αξιολόγηση και τα στάδια υλοποίησης.

 

 

 

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές