Πανελλαδική Πανεκπαιδευτική Απεργία ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Κινητοποιήσεις

Πανελλαδική Πανεκπαιδευτική Απεργία ΔΟΕ-ΟΛΜΕ

Με βασική στόχευση την Ιδιωτικοποίηση της Εκπαίδευσης, την κατηγοριοποίηση των σχολείων-εκπαιδευτικών-μαθητών, την προώθηση του οικονομικά «αυτόνομου» σχολείου που θα εξαρτάται από τους χορηγούς, τον συνεχή εκβιασμό και την φίμωση των εκπαιδευτικών, Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘ επιδιώκουν να εφαρμόσουν την ατομική αντιδραστική αξιολόγηση. Επιδιώκουν, δε, να την υλοποιήσουν, σε πρώτο χρόνο, ωμά και εκβιαστικά στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς με fasttrackδιαδικασίες. Μάλιστα, η κα. Κεραμέως επιχαίρει για την αναβίωση του επιθεωρητισμού μετά από 41 χρόνια.

Έχουμε τη δύναμη να τους χαλάσουμε για άλλη μια φορά τα σχέδια, όπως κάναμε και στην προσπάθεια κατηγοριοποίησης των σχολείων. Ο φόβος και η τρομοκρατία που επιχειρεί το ΥΠΑΙΘ δε θα περάσουν. Ο αγώνας που δίνουν οι εκπαιδευτικοί είναι αγώνας για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» καλεί όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην Πανελλαδική Πανεκπαιδευτική Απεργία, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00 πμ στην πλατεία Ελευθερίας.

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές