Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, ώρα 13:30 μμ Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην ΠΔΕ Κρήτης

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Κινητοποιήσεις

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, ώρα 13:30 μμ

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην ΠΔΕ Κρήτης

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» και η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, συμμετέχουν στην Πανελλαδική Στάσης Εργασίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 8 Φλεβάρη 2024 από τις ώρα 11.00 π.μ. μέχρι τις 17:30 μ.μ., προκειμένου να εκφραστεί αγωνιστικά η στήριξη των δημοσίων υπαλλήλων στο Πανελλαδικό Φοιτητικό Συλλαλητήριο και όλων των φορέων της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής κοινότητας, για να μην περάσουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και η περαιτέρω διάλυση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» και η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, καλούν τις/τους συναδέλφισσες/συναδέλφους σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, την Πέμπτη 8 Φλεβάρη και ώρα 13:30 μμ στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης.  

Διεκδικούμε:

  • Πραγματικές αυξήσεις 10%, επαναφορά 13ου & 14ου μισθού και ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας.
  • Συνεχίζουμε μαζικά με απεργία-αποχή ενάντια στην αντιεκπαιδευτική «αξιολόγηση» των νόμων 4692/20 και 4823/21. Απαντάμε δυναμικά απέναντι στην ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ που σέρνει, για ακόμη μια φορά, τον αγώνα της εκπαιδευτικής κοινότητας στα δικαστήρια.
  • Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο.

 

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές