Καλή σχολική χρονιά Κοινοποίηση των δράσεων του Συλλόγου στο διάστημα του καλοκαιριού

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

118478396 10222628600575502 8564961244886984324 n

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους να έχουμε μια δημιουργική, ποιοτική και αποτελεσματική σχολική χρονιά. Κι αυτό το σχολικό έτος ξεκινά με βασικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας εντός της σχολικής κοινότητας. Ως εκπαιδευτικοί, με το τεράστιο απόθεμα επιμονής και θέλησης, έχουμε αποδείξει ότι τα καταφέρνουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» σας κοινοποιεί τις δράσεις και τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα του καλοκαιριού.

  • Δράσεις, παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις για τα ζητήματα των προσλήψεων, των τοποθετήσεων νεοδιόριστων και αναπληρωτών συναδέλφων και τα θέματα που αφορούν συνολικά το άνοιγμα των σχολείων υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω του covid-19.
  • Ενημερωτική σύσκεψη με την Αντιδημαρχία Παιδείας του δήμου Μαλεβιζίου και προγραμματισμός συναντήσεων με τους υπόλοιπους δήμους για τα ζητήματα της σχολικής στέγης και της σχολικής καθαριότητας.
  • Παρέμβαση στον ΟΑΕΔ σχετικά με την καταβολή του επιδόματος ανεργίας στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.
  • Αίτημα κάλυψης όλων των εκπαιδευτικών αναγκών σε Β’ Φάση από το Υπουργείο Παιδείας και να δοθούν όλα τα εκπαιδευτικά κενά και για όλες τις ειδικότητες εκπαιδευτικών στη δηλώσεις προτίμησης.
  • Ενημέρωση των συναδέλφων για τα συνταξιοδοτικά ζητήματα από τον εργατολόγο.
  • Συμμετοχή στην οργάνωση του 2o Θερινού Σχολείου Εκπαίδευσης για την Αειφορία που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά.
  •  Κοινωνική δράση με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Εύβοια.
  • Αποδοχή του αιτήματός μας για έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών συναδέλφων προκειμένου να μεταβούν στον τόπο πρόσληψης.
  • Συνέχιση της συνεργασίας με τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου και έκπτωση 50% στα εισιτήρια των συναδέλφων που αφορούν τα δρομολόγια προς τις σχολικές μονάδες που υπηρετούν.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές