Καλωσόρισμα στους νεοδιόριστους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς του νομού μας

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

118478396 10222628600575502 8564961244886984324 n

Έπειτα και από την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων στα σχολεία του νομού Ηρακλείου, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά τόσο στους νεοδιόριστους όσο και στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Για τους νεοδιόριστους συναδέλφους ο διορισμός σε μόνιμη θέση εκπαιδευτικού και δημόσιου λειτουργού δικαιώνει τους κόπους και τις προσωπικές θυσίες πολλών ετών με σκοπό τη στήριξη του Δημόσιου Σχολείου και τη διαρκή εκπαίδευση των μαθητών σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ο αγώνας συνεχίζεται καθώς το αίτημα των μόνιμων διορισμών παραμένει κυρίαρχο και επίκαιρο, γεγονός που μαρτυρείται από τις τεράστιες εκπαιδευτικές ανάγκες που υπάρχουν και τη φετινή σχολική χρονιά.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» θα είναι δίπλα σε κάθε συνάδελφο με κεντρικό και σταθερό γνώμονα την υπεράσπιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης, την προάσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και των εργασιακών κεκτημένων της εκπαιδευτικής κοινότητας. Ταυτόχρονα, το Σωματείο χρειάζεται όλους εσάς, ως συλλογική εκπαιδευτική οντότητα, προκειμένου να συνεχίζουμε να διεκδικούμε το Δημόσιο Δωρεάν Σχολείο των ονείρων μας και τα δίκαια εργασιακά αιτήματά μας.                                                  

Στο πλαίσιο αυτό,το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί να κάνετε εγγραφή στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλο». Από την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου τα γραφεία του Συλλόγου μας   (Γερωνυμάκη & Τίτου Γεωργιάδη 95) θα είναι ανοιχτά από τις 12:00 μμ έως στις 14:00 μμ ώστε να:

ü  Να κάνετε εγγραφή στο Σύλλογο και να παραλάβετε σχολικό σημειωματάριο για το σχολικό έτος 2020-1.

§  Για τους νεοδιόριστους-μόνιμους η συνδρομή στο σύλλογο γίνεται κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους σε δύο δόσεις από τη μισθοδοσία της Διεύθυνσης).

§  Για τους αναπληρωτές η συνδρομή γίνεται την ημέρα των εκλογικών διαδικασιών ανάδειξης διοικητικού συμβουλίου.

ü  Να εκδώσετε κάρτα εκπαιδευτικού (απαιτείται μια φωτογραφία ταυτότητας). Ισχύει για εκπτωτικές προσφορές σε υπηρεσίες, καταστήματα, θέατρα μέσω συνεργασιών του Συλλόγου μας.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές