Ενημερωτικό Σημείωμα για εγγραφές νεοδιόριστων και αναπληρωτών Οικονομική συνδρομή για το σχολικό έτος 2021-2 σε μόνιμους, νεοδιόριστους και αναπληρωτές

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

118478396 10222628600575502 8564961244886984324 n

Σας ενημερώνουμε ότι οι νεοδιόριστοι και οι αναπληρωτές συνάδελφοι που επιθυμούν να εγγραφούν στο Σωματείο, μπορούν να προχωρήσουν σε ηλεκτρονική εγγραφή με αποστολή της αίτησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Η αίτηση εγγραφής επισυνάπτεται.

Οικονομική συνδρομή μόνιμων και νεοδιόριστων

Σας ενημερώνουμεότι στη μισθοδοσία του Νοεμβρίου θα παρακρατηθεί η πρώτη δόση της οικονομικής συνδρομής των μελών του Συλλόγου μας (μόνιμων και νεοδιόριστων). Να σημειώσουμε πως η συνολική ετήσια συνδρομή κάθε μέλους- μόνιμου και νεοδιόριστου εκπαιδευτικού για τον Σύλλογο είναι 14 ευρώ.  Το υπόλοιπο μέρος της συνδρομής αποδίδεται στη Διδασκαλική Ομοσπονδία, η οποία ανέρχεται στα 24 ευρώ (22 ευρώ + 2 ευρώ στην ΑΔΕΔΥ), και σε περιπτώσεις οικονομικής στήριξης σε συναδέλφους (λόγοι υγείας) ή μαθητές.

Οικονομική συνδρομή αναπληρωτών

Η ετήσια συνδρομή των αναπληρωτών εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σε χρόνο που θα οριστεί κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Σημείωση: Για τους συναδέλφους νεοδιόριστους που δεν επιθυμούν να είναι μέλη των Συλλόγων και της ΔΟΕ, οφείλουν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν το αντίστοιχο έντυπο (επισυνάπτεται) στην ηλεκτρονική διεύθυνση μέχρι και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα 22:00 μμ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΤΙΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ & ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗ, ΤΗΛ-FAX: 2810-227341                         

 Δ/νση ιστοσελίδας: WWW.sylekpe.gr  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

 

           

 

Προς

 

Το ΔΣ του Συλλόγου

Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης

Ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος»

 

                   ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παρακαλώ να δεχθείτε την αίτηση εγγραφής μου στο Σύλλογό σας.

Δηλώνω ότι αποδέχομαι το καταστατικό και τους σκοπούς του Συλλόγου.

           ... αιτ…...

……………………….

 

 

 ΟΝΟΜΑ:…………………………………………..

 

ΕΠΙΘΕΤΟ:………………………………………….

 

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:…………………………………….

 

Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:

 

………………………………….ΤΑΧ.ΚΩΔ:………

 

ΤΗΛΕΦΩΝO- ΚΙΝΗΤΟ:……………………………

 

E-MAIL:…………………………………………….

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:………………………………………

 

ΜΟΝΙΜΟΣ

 

ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ:

 

………………………………………………………..

 

ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ:

 

ΣΧΟΛΕΙΟ:…………………………………………

 

Το προηγούμενο σχολικό έτος ήμουν μέλος στο ΣΥΛΛΟΓΟ:

……………………………………………

 

 

 ΑΛΛΟΥ:

 

………………………………………………………

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ

 

ΚΡΑΤΙΚΟΥ Ή ΕΣΠΑ   (ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΤΕ)

 

 

 

ΣΧΟΛΕΙΟ:………………………………………….

 

                                                                                                 Ηράκλειο: .… /. . /2021

 

ΕΝΤΥΠΟ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ

 

 
 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ___________

ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ Δ. ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟ

 

 

 

 

 

 

Ονομάζομαι___________________________________________________________του__________________και εργάζομαι στο __________________________________________ του νομού Ηρακλείου.

 

Δεν επιθυμώ να είμαι μέλος στο Σωματείο (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Δ. ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ) και μέλος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ). Ως εκ τούτου δεν επιθυμώ να παρακρατηθεί η αντίστοιχη συνδρομή.

 

Γνωρίζω και αποδέχομαι πως η μη εγγραφή μου στο πρωτοβάθμιο σωματείο και στο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο έχει ως συνέπεια να μην καλύπτομαι από τις συλλογικές διαδικασίες και αποφάσεις, να μην συμμετέχω στις αντίστοιχες απεργιακές κινητοποιήσεις, στις δράσεις, στις εκδηλώσεις και στις ομάδες εργασίας του Συλλόγου.

 

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές