Η Διεύθυνση Π.Ε Ηρακλείου να γνωστοποιήσει τα κενά και να τοποθετήσει τους αναπληρωτές συναδέλφους με απόλυτη διαφάνεια.

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Η Διεύθυνση Π.Ε. Ηρακλείου να γνωστοποιήσει τα κενά και να τοποθετήσει τους αναπληρωτές συναδέλφους με απόλυτη διαφάνεια

Ενόψει της Β΄ φάσης προσλήψεων αναπληρωτών από το Υπουργείο Παιδείας, στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί όλοι οι συνάδελφοι αναπληρωτές της Α’ φάσης. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» έχει ζητήσει επανειλημμένα, από τη ΔΙΠΕ Ηρακλείου, να κοινοποιηθούν τα κενά και να γίνει η τοποθέτηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με βάση τη σειρά του πίνακα, ωστόσο η Διεύθυνση προχωρά σε τοποθετήσεις τηλεφωνικά, δίχως να τηρείται κανένα κριτήριο.

Ζητάμε από τη ΔΙΠΕ Ηρακλείου, όπως έχουν κάνει άλλες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στην υπόλοιπη χώρα, να γνωστοποιήσει όλα τα κενά που δηλώθηκαν στον ΟΠΣΥΔ στη γενική και ειδική αγωγή, και να τοποθετήσει με πλήρη διαφάνεια σε πραγματικά κενά τους συναδέλφους της Α’ φάσης, πριν τη Β’ φάση προσλήψεων. Παράλληλα, το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να καλύψει όλα τα εναπομείναντα κενά, σε όλες τις ειδικότητες και σε όλα τα σχολεία!

Τέλος, να υπογραμμίσουμε ότι η τακτική προς τους συναδέλφους αναπληρωτές, «ανήκετε στον Διευθυντή Εκπαίδευσης και μπορεί να σας στείλει όπου θέλει», θυμίζει άλλες εποχές και δεν έχει καμία θέση στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου. Πλέον είναι εμφανέστατες οι συνέπειες της απουσίας αιρετών από τα υπηρεσιακά συμβούλια, με πολιτική ευθύνη της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, και η επιστροφή τους είναι απαραίτητη.

294870272 590462625819045 4586267894543414494 n 1

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές