Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00μμ μμ Δωρεάν Παράσταση για Εκπαιδευτικούς

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

                                    Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00μμ μμ                                     Δωρεάν Παράσταση για Εκπαιδευτικούς

«Η ιστορία του Βίκτωρα και της Μαρίας»

 Θέατρο μέσα στην τάξη με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» σε συνεργασία με την Εταιρεία Θεάτρου & Παραστατικών Τεχνών BEHOLD, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε δωρεάν την παράσταση «Η ιστορία του Βίκτωρα και της Μαρίας».

Η δωρεάν παράσταση για τους εκπαιδευτικούς θα γίνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 18:00 μμ, στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 4).

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση ώστε να γνωρίσουν περισσότερα σε σχέση με το περιεχόμενο και τους στόχους της παράστασης μπορούν να προκρατήσουν την δωρεάν θέση τους επικοινωνώντας στο τηλέφωνο : 6979031752 (καθημερινές 10.00 - 14.00). Η είσοδος στην παράσταση γίνεται μετά από επίδειξη της κάρτας εκπαιδευτικού. 

Η παράσταση ξεκίνησε πέρυσι τις επισκέψεις της στα σχολεία και ασταμάτητα από τότε ταξιδεύει σε μικρά και μεγάλα σχολεία του νησιού, σε Δημοτικά, Γυμνάσια αλλά και Λύκεια προσφέροντας σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς , γονείς αλλά και σε εμάς τους ίδιους στιγμές ουσιαστικής χαράς και ενδυνάμωσης.

Η ιδιαιτερότητα της παράστασης είναι πως παίζεται μέσα στην σχολική αίθουσα κατά τη διάρκεια 1 διδακτικής ώρας (45') και ακολουθείται από θεατροπαιδαγωγική δράση δίνοντας τον χώρο στους μαθητές και τις μαθήτριες να πάρουν θέση και να εμπλακούν στην ιστορία. Μετά το πέρας της επίσκεψής μας στην τάξη σας, λαμβάνετε και έξτρα συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό ώστε να συνεχίσετε τις δραστηριότητες και την επεξεργασία του θέματος με τα παιδιά , αν το επιθυμείτε. 

Απευθύνεται σε μαθητές/-ήτριες των Δ ́-Στ ́ τάξεων του Δημοτικού, των Α ́-Γ ́ τάξεων Γυμνασίου και της Α' Λυκείου.

Το κείμενο είναι του Τάσου Αγγελόπουλου, η σκηνοθεσία της Ρίας Μεντηλίδου και παίζουν οι ηθοποιοί Αλίκη Ατσαλάκη και Θοδωρής Θεοδωρίδης . Στην παράσταση θα παρευρίσκεται και η ψυχολόγος Ευεποίνα Παντελέρη, η οποία καθοδήγησε και συμβούλευσε την ομάδα κατά τη διάρκεια των προβών.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ , Η ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Θοδωρής Θεοδωρίδης /// Ρία Μεντηλίδου

BEHOLD ΑΜΚΕ // ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Τηλ. επικοινωνίας _ 6936742475 / 6979031752 

FB page_  https://www.facebook.com/BEHOLDTHEATRE 

 

 

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές