ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Νέο Kάλεσμα για Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 24-9-2014 είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και όσοι συνάδελφοι παρευρέθηκαν τόνισαν πως η συμμετοχή θα έπρεπε να ήταν αρκετά μεγαλύτερη προκειμένου να πάρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία του Κλάδου.
Επομένως, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» καλεί όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Παλιάς Ακαδημίας (53ο -54ο Δημοτικό Σχολείο) με θέματα:
Η έκτακτη γενική συνέλευση εντάσσεται στο πλαίσιο των Γενικών Συνελεύσεων που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα με βάση την εισήγηση και τον προγραμματισμό της ΔΟΕ.
Θέματα:
- Τα προβλήματα στη Δημόσια Εκπαίδευση γενικότερα και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ειδικότερα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς (εκπαιδευτικά κενά-αδιοριστία, κατηγοριοποίηση εκπαιδευτικών, αξιολόγηση, θέματα αναπληρωτών, πειθαρχικό δίκαιο, υποχρηματοδότηση κ.ά).
- Αγωνιστικό πλαίσιο δράσης.
*Ζητάμε όλοι οι συνάδελφοι να ενημερωθούν ενυπόγραφα!

