Καλή σχολική και δημιουργική χρονιά! Κοινοποίηση παρεμβάσεων και δράσεων του Συλλόγου στο διάστημα του καλοκαιριού

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

118478396 10222628600575502 8564961244886984324 n

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους να έχουμε μια καλή, δημιουργική, εποικοδομητική και δραστήρια σχολική χρονιά. Μια σχολική χρονιά που ξεκινά με διαφορετικούς όρους, λειτουργικούς, πρακτικούς και παιδαγωγικούς, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και με μέτρα ασφαλείας για την υγεία εκπαιδευτικών-μαθητών-γονέων. Με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε ξανά κάτω από τις ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» σας κοινοποιεί τις δράσεις και τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα του καλοκαιριού.

 • Δράσεις και παρεμβάσεις για το ζήτημα του αποκλεισμού χιλιάδων συναδέλφων από τους πίνακες του ΑΣΕΠ (ανάδειξη στα ΜΜΕ, συνάντηση με τοπικούς βουλευτές, κινητοποιήσεις, δελτία τύπου).
 • Ενημερωτική σύσκεψη με τον Δήμαρχο Ηρακλείου και Αντιδήμαρχο Παιδείας για το ζήτημα της εφαρμογής της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης.
 • Ενημερωτική σύσκεψη με τον Δήμαρχο Μαλεβίζιου και Αντιδήμαρχο Παιδείας για το ζήτημα της εφαρμογής της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης και τη σχολικής στέγης στην ευρύτερη περιοχή.
 • Δημόσιες παρεμβάσεις για τα εκπαιδευτικά κενά, την προσχολική εκπαίδευση, την υλικοτεχνική υποδομή, για τα θέματα που αφορούν συνολικά το Δημόσιο Σχολείο και το άνοιγμα των σχολείων υπό τις νέες συνθήκες λόγω κορονοϊού.
 • Παρέμβαση στον ΟΑΕΔ σχετικά με την καταβολή του επιδόματος ανεργίας στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.
 • Αίτημα κάλυψης όλων των εκπαιδευτικών αναγκών σε Β’ Φάση από το Υπουργείο Παιδείας και να δοθούν όλα τα εκπαιδευτικά κενά σε όλα τα σχολεία και για όλες τις ειδικότητες εκπαιδευτικών στη δηλώσεις προτίμησης.
 • Ενημέρωση των συναδέλφων για τα συνταξιοδοτικά ζητήματα από τον εργατολόγο.
 •  Προετοιμασία για την κοινωνική δράση με θέμα: Σχολικά Καλάθια Αλληλεγγύης-Κανένα παιδί χωρίς σχολικά είδη.
 • Οικονομική στήριξη σε συναδέλφους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
 • Συνεργασία με τη ναυτιλιακή εταιρεία «Μινωικές Γραμμές» για χορήγηση έκπτωσης στα εισιτήρια των εκπαιδευτικών. Η έκπτωση αφορά -25% στα εισιτήρια των μελών μας και των Ι.Χ. οχημάτων που θα διακινηθούν στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους 2020 (δηλαδή η έκπτωση ισχύει έως και 31-12-2020).
 • Συνεργασία με «παιδικές θέατρα» για την παροχή δωρεάν εισιτήριων σε εκπαιδευτικούς και τα παιδιά τους.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές